X
تبلیغات
رایتل
جمعه 1 خرداد 1388 ساعت 11:46
1- در ابتدا وارد gmail شوید و سپس بر روی گزینه setting کلیک کنید.
2- انتخاب گزینهAccounts
3-انتخاب گزینه google Accounts Settings
- 4 در قسمت My products گزینه Edit را بزنید.
5- بر روی لینک Delete Accounts کلیک کنید.
6- سرویس هایی رو که از گوگل به اشتراک گرفته اید و تمایل به حذف آنها را دارید انتخاب کنید.
7- وارد کردن مجدد پسورد
8- انتخاب گزینه های Yes i want و Yes i acknowlege
9- فشردن دکمه Delete Google Account
del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo